Nainen 50+ harjoittelee etänä.

Nainen 50+ liikuntapaketti

50-vuotias nainen voi hyötyä monenlaisesta ja säännöllisestä liikunnasta. Liikunta voi jopa helpottaa vaihdevuosiin liittyviä oireita. Olet varmasti miettinyt miten pitäisi liikkua, kun keho ja mieli muuttuu ja liikunta ei enää tunnu mielekkäältä tai hauskalta, etkä enää jaksa harrastaa kuten ennen. Ota rohkeasti yhteyttä niin haetaan yhdessä uutta virtaa liikkumiseen ja palautumiseen!

Nainen 50+ ohjelmaan sisältyy lihaskunto- ja kestävyystreenejä sekä ohjeet miten laadukas palautuminen toteutetaan. Liikunnan myötä unen laatu paranee ja on helpompaa omaksua terveellisempiä elämäntapoja. Sinun elämänlaatusi on etusijalla, ja se on myös lähtökohtamme!

 

Nainen 50+ liikuntapaketin sisältö

  • 5 kertaa (1 h/kerta) henkilökohtaisia tapaamisia, voidaan toteuttaa myös etänä
  • kuntoilu- ja palautumisohjelma, jota tarpeiden mukaan päivitetään
  • henkilökohtainen Chat-tuki

 

Treenipaikat

Esimerkiksi kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne. Etävalmennukset Zoom tai Teamsin kautta.

 

Hinta

5 tuntia = 440€
Hinta sis. alv.
Maksu: lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Suunnittelun lähtökohtina ovat sinä ja sinun elämäntilanteesi. Rakennamme ohjelman, jonka avulla muutos on turvallinen ja pysyvä. Siihen kuluu myös arkiliikunta.
Otamme suunnitteluun mukaan erilaisia liikuntamuotoja sekä sopivan määrän kuormitusta ja lisäksi huomioimme miten usein pitäisi treenata. Tuen ja motivoin sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tekemällä oikeita valintoja saat energiaa liikkua ja syödä säännöllisesti. Treenaamme yhdessä, ja ehkä testaamme myös uusia liikuntamuotoja. Uusi treeniohjelmasi ottaa huomioon mikä parhaiten motivoi sinua treenaamaan/liikkumaan.

Ota yhteyttä

    APT logo
    Smartum logo
    epassi logo