personal trainer paket

STARTTI kuntoilupaketti

 

STARTTI -kuntoilupaketti on henkilökohtainen kuntopakettiohjelma sinulle, joka haluat takaisin liikunnan pariin. Paketti soveltuu myös sinulle joka kärsit esim. niska- tai hartiaongelmista, ja sen takia vältät liikkumista ja on vaikeata löytää sopivaa liikuntamuotoa. Tai onko ongelmasi treenata omin päin ilman tiettyä ohjelmaa tai suunnitelmaa? Tai puuttuuko sinulta motivaatiota aloittaa? Yhdessä löydämme sopivan treenipaketin sinulle,  joka inspiroi sinua liikkumaan säännöllisesti.

Valmennukset toimivat myös etänä. Etävalmennus on henkilökohtainen, tarvitset vain puhelimen, padin tai tietokoneen ja tietenkin verkkoyhteyden jotta voit treenata kotonasi. Valmennukset hoidetaan Zoomin kautta.

 

Personal trainer paketin sisältö

  • 1 tunti kunnon kuntokartoitus sekä tavoiteasettelu ja personal trainer (PT) -paketin sisällön esittely
  • 4 tunti henkilökohtaisia tapaamisia
  • kuntoiluohjelma, jota tarpeiden mukaan päivitetään
  • yhteydenottojärjestely sopimuksen mukaan
  • kuntotestien esim. lihas- tai liikkuvuus testit toiveiden ja tavoitteiden mukaan

 

Treenipaikat

Esimerkiksi kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne

 

Hinta

4 tuntia + 1 tunti (suunnittelu) = 414€
Hinta sis. alv.
Maksutavat: Lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Starttipaketissa rakennamme harjoitusohjelmasi niin, että voit harjoitella kohti tavoitettasi. Autan saavuttamaan toiveesi henkilökohtaisena valmentajana. Miten esim. harjoitella vesijuoksua tai miten voin tehdä lihaskuntotreenit kotona tai kuntosalilla? Montako kertaa pitää treenata? Miten venytellä oikein?

Minkälainen harjoitus sopisi minulle jos paikkoja särkee tai selkälihakset ovat heikot? Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaus. Me harjoittelemme yhdessä henkilökohtaisilla ohjeilla. Seurassani voit turvallisesti aloittaa uuden lajin esim. core-treenin, eli keskivartalotreenin, tai jatkaa lajilla jota aikaisemmin olet harrastanut. Kokemukseni lihaskuntoharjoittelusta tai hartia-selkäongelmista on laaja, eli pystyn tukemaan harjoitteluasi, koska taso ei saa olla liian kova treenijakson alussa. Autan sinua niin, että harjoittelusta tulee osa arkeasi. Terveytesi ja hyvinvointisi ovat aina etusijalla.

Ilo harjoittelusta lisää motivaatiota ja treeni tuntuu hyvältä – ne antavat lisää jaksamista arkeen. Tarpeen vaatiessa ohjaan sinut eteenpäin muiden asiantuntijoiden luo. Minulla on monia taitavia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä

    APT logo
    Smartum logo