personal trainer paket

STARTTI kuntopaketti

Hyvää oloa, parempaa kuntoa ja lihaskestävyyttä

STARTTI -kuntopaketti on henkilökohtainen PT-paketti sinulle, joka haluat löytää uudestaan liikkumisen ilon sekä lisätä liikuntaa ja hyvinvointia arkeen. Tämä kuntopaketti on tarkoitettu myös sinulle, joka tarvitset uuden startin hyvinvoivaan elämään. Liikunta ja lepo sekä laadukas uni oikeassa suhteessa - ravintoa unohtamatta - ovat terveyden peruspilareita. Yhdessä löydämme näiden tasopainon, liikkeen ja liikuntamuodot. Voimme myös kokeilla uusia liikuntalajeja, jotka voisivat sopia sinulle. Minä PT:nä tuen sinua kohti parempaa jaksamista arjessasi.

Valmennukset toimivat myös etänä. Etävalmennus on henkilökohtainen, tarvitset vain puhelimen, padin tai tietokoneen ja tietenkin verkkoyhteyden jotta voit treenata kotonasi. Valmennukset hoidetaan Zoomin tai Teamsin kautta.

 

STARTTI kuntopaketin sisältö

 • 1 tunti kunnon kuntokartoitus sekä tavoiteasettelu ja personal trainer (PT) -paketin sisällön esittely
 • 4 tunti henkilökohtaisia tapaamisia
 • kuntoiluohjelma, jota tarpeiden mukaan päivitetään
 • yhteydenottojärjestely sopimuksen mukaan
 • kuntotestien esim. lihas- tai liikkuvuus testit toiveiden ja tavoitteiden mukaan

 

Treenipaikat

Esimerkiksi kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne

 

Hinta

4 tuntia + 1 tunti (kuntokartoitus) = 440€
Hinta sis. alv.
Maksutavat: Lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Starttipaketissa rakennamme harjoitusohjelmasi niin, että voit harjoitella kohti tavoitettasi. Autan saavuttamaan toiveesi henkilökohtaisena valmentajana. Miten esim. harjoitella vesijuoksua tai miten voin tehdä lihaskuntotreenit kotona tai kuntosalilla? Montako kertaa pitää treenata? Miten venytellä oikein?

Minkälainen harjoitus sopisi minulle jos paikkoja särkee tai selkälihakset ovat heikot? Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaus. Me harjoittelemme yhdessä henkilökohtaisilla ohjeilla. Seurassani voit turvallisesti aloittaa uuden lajin esim. core-treenin, eli keskivartalotreenin, tai jatkaa lajilla jota aikaisemmin olet harrastanut. Kokemukseni lihaskuntoharjoittelusta tai hartia-selkäongelmista on laaja, eli pystyn tukemaan harjoitteluasi, koska taso ei saa olla liian kova treenijakson alussa. Autan sinua niin, että harjoittelusta tulee osa arkeasi. Terveytesi ja hyvinvointisi ovat aina etusijalla.

Ilo harjoittelusta lisää motivaatiota ja treeni tuntuu hyvältä – ne antavat lisää jaksamista arkeen. Tarpeen vaatiessa ohjaan sinut eteenpäin muiden asiantuntijoiden luo. Minulla on monia taitavia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä

  APT logo
  Smartum logo
  epassi logo