personal trainer paket

START+ ravintoneuvonta

Onko vaikeata löytää lajia harrastaa? Onko ruokatottumuksesi epäterveelliset? Tiedät, että pitäisi kuntoilla ja syödä paremmin. Kuulostaako tutulta? Tämä on ohjelma juuri sinulle, joka haluat nostaa kuntosi uudelle tasolle ja syödä terveellisemmin jotta voisit paremmin ja jaksaisit arjessa.

Valmennukset toimivat myös etänä. Etävalmennus on henkilökohtainen, tarvitset vain puhelimen, padin tai tietokoneen ja tietenkin verkkoyhteyden jotta voit treenata kotonasi. Valmennukset hoidetaan Zoomin kautta.

 

Personal trainer paketin sisältö

 • 1 tunti kuntokartoitus sekä tavoiteasettelu ja personal trainer (PT) -paketin sisällön esittely
 • 4 tunti henkilökohtaisia tapaamisia/harjoittelua
 • kuntoiluohjelma, jota tarpeiden mukaan päivitetään
 • yhteydenottojärjestely sopimuksen mukaan
 • kuntotestien esim. lihas- tai liikkuvuus testit toiveiden ja tavoitteiden mukaan

 

Treenipaikat

Esimerkiksi kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne

 

Hinta

4 tuntia + 1 tunti (suunnittelu)  = 490€
Hinta sis. alv.
Maksu: lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Suunnittelun lähtökohtana on sinä ja elämäntilanteesi. Rakennamme ohjelman jotta elämäntapamuutos olisi turvallinen, pysyvä ja sisältäisi terveellisiä ruokatottumuksia (emme harrasta diettiohjelmia) ja tietenkin arkiliikunta kuuluu siihen. Minulta saat ohjeita miten kuntoilla ja nauttia terveellisestä ruoasta.

Otamme suunnitteluun mukaan erilaisia liikuntamuotoja, sopiva määrä kuormitusta ja huomioimme myös miten usein pitäisi treenata. Yhdessä muutamme hitaasti ruokatottumuksiasi jotta muutoksesta tulisi pysyvä. Tuen ja motivoin sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Tekemällä oikeita valintoja saat energiaa liikkua ja syödä säännöllisesti. Treenaamme yhdessä, ja ehkä testaamme uusia liikuntamuotoja. Uusi treeniohjelmasi on huomioinut missä sinä olet eniten motivoitunut treenaamaan.

Ota yhteyttä

  APT logo
  Smartum logo
  epassi logo