Nainen 50+ harjoittelee etänä.

Kvinna 50+ konditionspaket

Varierande och regelbunden motion kan vara till nytta för en 50-årig kvinna. Träningen kan till och med lindra symtom som hör ihop med klimakteriet. Du har säkert funderat på hur du ska röra på dig när både kropp och humör förändras och motion inte längre känns roligt eller meningsfullt. Du orkar kanske inte längre träna så som förut. Ta modigt kontakt, så hittar vi tillsamman ny drivkraft för både träning och återhämtning!

Kvinna 50+ programmet innehåller både styrketräning och uthållighetsträning samt även noggranna anvisningar om hur man återhämtar sig väl. Tack vare motion förbättras sömnkvaliteten och det blir lättare att gå in för ett mer hälsosammare levnadssätt. Din livskvalitet är första prioritet och det är vår utgångspunkt!

 

Kvinna 50+ motionspaketets innehåll

  • 5 gånger (1 h/gång) personliga möten, kan också förverkligas på distans
  • motions- och återhämtningsprogram som uppdateras enligt behov
  • personlig Chat-stöd

 

Träningsställen

Till exempel hemma hos dig, ute i naturen, på gymmet, i simhallen o.s.v. På distans via Zoom eller Teams.

 

Pris

5 timmar = 440€
Pris inkl. moms
Betalning: faktura, Smartum eller e-passi

Så här tränar vi

Vi utgår ifrån din situation och bygger enligt din livssituation en trygg livsförändring mot hälsosammare kostvanor (inte galna dietprogram) kombinerat med motion i vardagen. Jag ger råd för att du skall hitta motionen och hälsosam mat.

Vi planerar in motionsformer, hur mycket belastning och hur ofta du ska motionera. Tillsammans förändrar vi långsamt dina matvanor så att förändringen blir permanent. Jag stöder och motiverar dig så att du uppnår dina mål. Genom rätta val så hittar du också energi att motionera och äta regelbundet. Vi tränar tillsammans och kanske prövar vi på en ny gren. Du får ett eget träningsprogram för den miljö där du känner dig motiverad att träna.

Ta kontakt

    APT logo
    Smartum
    epassi logo