Personal trainer palvelut

Liiku ja menesty

Tarvitsetko PT:n? Olen personal trainer Pia Sundbäck ja voimme harjoitella kotonasi, uimahallilla, ulkona luonnon helmassa tai kuntosalilla. Myös etävalmennukset Zoom tai Teamsin kautta onnistuu!
Rakennamme yhdessä paketin joka toimii sinulle arjessakin. Työskentelen pääsääntöisesti Porvoossa, Helsingissä, Loviisassa ja Sipoossa.
Sinun hyvinvointisi on tärkein - aloita kuntoilu tutustumalla näihin esimerkkipaketteihin.

1. Starttipaketti
2. Starttipaketti plus
3. Terveys- & kuntoilupaketti
4. Selfcare Ergo rentoutus etävalmennus
5. Nainen 50+ liikuntapaketti
6. Business VIP liikuntapaketti

 

 

APT logo
Smartum logo
epassi logo

Koulutukseni - personal trainer työ ammattitaidolla

Olen työskennellyt vuodesta 2000 kunto- & hyvinvointialalla. Olen Fysioterapeutti (YAMK) ja Liikunnanohjaaja AMK erityisliikunta. Olen myös Auktorisoitu Personal Trainer, Pilates- ja Yoga-ohjaaja. Hyödynnän ammatissani kaiken sen mitä olen sekä teoriassa että käytännössä opiskellut. Päivitän osaamiseni säännöllisesti täydennyskursseilla ja muilla koulutuksilla. Nautin terveysalasta ja teen myös yhteistyötä muiden terveysalan toimijoiden kanssa.

Työskentelen laatua tavoitellen. Toimin ammattimaisesti koska minulla on pitkä ja kattava kokemus hyvinvointi- ja liikunta-alasta. Haluan tukea sinua löytämään liikkeen riemun, rakentaman sinun terveyskuntoa tai harjoitella kilpailua varten. Se mitä tehdään, se tehdään yhteisenä projektina. Nautin sinun voidessa hyvin, hengittäessäsi ja saavuttaessasi tavoitteet. Voimme harjoitella kotonasi, luonnossa tai kuntosalilla, koska sinun terveys on minulle tärkeä.

Odotan innolla sinun ottavan yhteyttä, niin voidaan keskustella miten voin auttaa juuri sinua. Seuraa minua myös Facebookissa.