personal trainer paket

TERVEYS & KUNTOREMPPA (Start-paketin jatko)

Terveys- ja kuntoremonttipaketissa tapaamamme useammin ja saat tukea harjoitteluun pidemmäksi ajaksi jotta pääset harjoittelun makuun. Sinulla on ehkä vamma tai muita haasteita, jotka vaativat enemmän kontrollia liikkeessä. Harjoittelemme yhdessä jotta edistyisit ja että harjoituskuormitus ja määrä olisivat juuri sinulle sopivia. Saatat tarvita monta erilaista kuntoutusohjelmaa. Minä tuen terveyttäsi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Valmennukset toimivat myös etänä. Etävalmennus on henkilökohtainen, tarvitset vain puhelimen, padin tai tietokoneen ja tietenkin verkkoyhteyden jotta voit treenata kotonasi. Valmennukset hoidetaan Zoomin kautta.

 

Personal trainer paketin sisältö

 • 8 tuntia henkilökohtaisia tapaamisia/harjoittelua
 • kuntoiluohjelma jota päivitetään säännöllisesti
 • yhteydenotto sopimuksen mukaan
 • kuntotestien esim. lihas- tai liikkuvuus testit toiveiden ja tavoitteiden mukaan
 • ergonomian parantaminen kotona/työssä

 

Treenipaikat

Esimerkiksi kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne

 

Hinta

696 € / 3 kk tai 6 kk ajan
Hinta sis. alv.
Maksutavat: lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Terveys & Kuntoilu tapaamme useammin ja saat pidemmäksi ajaksi tukea. Sinulla saattaa olla vamma tai muita haasteita, jotka vaativat enemmän kontrollia liikkeessä ja että treenimäärä on optimaalinen. Treenaamme yhdessä jotta kehittyisit. Tarvitset kenties useita erilaista kuntoutusohjelmaa. Minä tuen kokonaisvaltaisesti sinua parempaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Ota yhteyttä

  APT logo
  Smartum logo
  epassi logo