Business nainen harjoittelee etänä.

BUSINESS VIP liikuntapaketti

Liiku ja menesty!

Monipuolisella liikunnalla on paljon myönteisiä vaikutuksia työelämääsi. Mutta miten se onnistuu käytännössä, kun työviikot täyttyvät kokouksista, työmatkoista ja kalenteri hehkuu punaisena koko ajan? Suosittelen sinulle Business VIP − ja opit liikkumaan myös kiireisen työviikon aikana.

Tarvitset personal trainerin, joka huolehtii siitä että saat riittävästi sekä liikuntaa että lepoa. Minun työni PT:nä on etsiä ratkaisuja sekä uusia näkökulmia siihen, miten voimme lisätä työarkeesi liikuntaa. Minä sparraan sinua liikkumaan ja samalla huolehdin myös siitä, että kaikki palaset – liikuntamäärä, uni ja palautuminen – ovat tasapainossa keskenään. Työelämässäsi kaikki sujuu paremmin ja sinä menestyt, kun jaksamisesi paranee ja pysyt terveenä.

Kuntoilua voi harrastaa monella eri tavalla ja kuntoilun pystyy myös piilottamaan arkeen. Personal trainer -tapaamiset voimme hoitaa joustavasti myös etänä. Tämän lisäksi, olen kunto-ohjaajanasi vain yhden chatti-viestin etäisyydellä.
Jokainen fyysinen aktiviteetti parantaa työkykyäsi, keskittymistäsi ja jaksamistasi. Se myös auttaa sinua hallitsemaan stressiä ja jopa vähentämään unettomuutta. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

 

Business VIP liikuntapaketin sisältö

  • 12 kertaa x 30 minuuttia etänä tai 6 x 1 h henkilökohtaisia tapaamisia, tai ”mixed”. Tapaamme etänä mikäli live-tapaaminen ei onnistu.
  • kuntoilu- ja palautumisohjelma, jota tarpeiden mukaan päivitetään
  • henkilökohtainen Chat-tuki

 

Treenipaikat

Esimerkiksi työpaikallasi, työmatkoillasi, kotonasi, ulkona luonnossa, kuntosalilla, uimahallissa jne. Etävalmennukset Zoom tai Teamsin kautta.

 

Hinta

6 tuntia = 690€
Hinta sis. alv.
Maksu: lasku, Smartum tai e-passi

 

Harjoittelu toimii näin

Suunnittelun lähtökohtina ovat sinä ja sinun elämäntilanteesi. Rakennamme ohjelman, jonka avulla muutos on turvallinen ja pysyvä. Siihen kuluu myös arkiliikunta.
Otamme suunnitteluun mukaan erilaisia liikuntamuotoja sekä sopivan määrän kuormitusta ja lisäksi huomioimme miten usein pitäisi treenata. Tuen ja motivoin sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tekemällä oikeita valintoja saat energiaa liikkua ja syödä säännöllisesti. Treenaamme yhdessä, ja ehkä testaamme myös uusia liikuntamuotoja. Uusi treeniohjelmasi ottaa huomioon mikä parhaiten motivoi sinua treenaamaan/liikkumaan.

Ota yhteyttä

    APT logo
    Smartum logo
    epassi logo