personal trainer paket

START konditionspaket

START-konditionspaketet är ett personal training program för dig som igen vill komma igång med motionen. Den är också anpassad för dig som har t.ex. nack- och ryggont som hindrar dig från att motionera eller hitta lämplig motionsform? Eller att du har problem med att träna utan system och program? Eller du saknar motivation att börja träna? Tillsammans hittar vi träningsformer som inspirera dig, och får dig att börja motionera regelbundet.

Coachingen fungerar också på distans. Distansträningen är personlig. Du behöver bara en telefon, pad eller dator, och såklart nätuppkoppling för att kunna träna hemma. Coachingen sker på Zoom.

 

Innehåll

  • 1 timme kartläggning av konditionen och målsättningarna, samt introduktion av PT-paketet
  • 4 timmar  personliga träffar/träning
  • konditionsprogramm med uppdateringar
  • kontakt enligt överenskommelse
  • muskel- och rörlighetstest enligt behov och önskemål

 

Träningsmiljö

T.ex. hemma hos dig, ute i naturen, konditionssal, simhall o.s.v.

 

Pris

4 timmar + 1 timme (planering) = 414€
I priset ingår moms.
Betalningssätt: faktura, Smartum eller e-passi.

 

Så här tränar vi

I startpaketet bygger vi tillsammans upp ditt motionsprogram, så att du kan träna och nå dina resultat effektivt. Utgående från dina mål och drömmar hjälper jag dig som din personliga tränare. Hur börja träna till exempel vattenlöpning eller muskelträning hemma eller i konditionssal? Hur många gånger ska man träna per vecka? Hur tänjer man på bästa sätt? Vilken träning passar om man har ont eller är svag i ryggen? Till alla dessa frågor finns det svar. Vi tränar tillsammans och med de instruktioner du får av mig.

Med mig som din tränare kan du känna dig trygg att påbörja en ny träningsform som till exempel core-träning (bål) eller uppta någon träningsform du hållit på med tidigare. Min kunskap och expertis inom muskelträning eller utmaningar med rygg- eller nackproblem är bred, och jag hjälper dig att dosera ansträngningen rätt. Träningsmängden ska ske progressivt och får inte blir för stor under de första träningsveckorna. Jag hjälper dig så att träningen blir en del av din vardag. Din hälsa och ditt välmående är prioritering nummer ett. Med motivation och glädje i träningen ökar orken i vardagen och träningen känns bra. Vid behov av annan expertis har jag många bra samarbetspartner.

Ta kontakt

    APT logo
    Smartum