personal trainer paket

START+ kostråd

Hittar du ingen vettig träning? Har du ohälsosamma matvanor? Du vet att du borde röra på dig och äta annorlunda, men det blir inte av. Låter det här bekant? Detta program är just för dig som behöver höja konditionen och äta hälsosammare för att må bättre och därmed orka bättre med vardagen!

Coachingen fungerar också på distans. Distansträningen är personlig. Du behöver bara en telefon, pad eller dator, och såklart nätuppkoppling för att kunna träna hemma. Coachingen sker på Zoom.

 

Innehåll

 • 1 timme kartläggning av konditionen och målsättningarna, samt introduktion av PT-paketet
 • 4 timmar personliga träffar/träning
 • konditionsprogram med uppdateringar
 • kontakt enligt överenskommelse
 • muskel- och rörlighets test enligt behov och önskemål

 

Träningsmiljö

T.ex. hemma hos dig, ute i naturen, konditionssal, simhall o.s.v.

 

Pris

4 timmar + 1 timme (planering)  = 490€
I priset ingår moms.
Betalningssätt: faktura, Smartum eller e-passi.

 

Så här tränar vi

Vi utgår ifrån din situation och bygger enligt din livssituation en trygg livsförändring mot hälsosammare kostvanor (inte galna dietprogram) kombinerat med motion i vardagen. Jag ger råd för att du skall hitta motionen och hälsosam mat.

Vi planerar in motionsformer, hur mycket belastning och hur ofta du ska motionera. Tillsammans förändrar vi långsamt dina matvanor så att förändringen blir permanent. Jag stöder och motiverar dig så att du uppnår dina mål. Genom rätta val så hittar du också energi att motionera och äta regelbundet. Vi tränar tillsammans och kanske prövar vi på en ny gren. Du får ett eget träningsprogram för den miljö där du känner dig motiverad att träna.

Ta kontakt

  APT logo
  Smartum
  epassi logo