personal trainer paket

HÄLSA & MOTIONSREMONT (fortsättning på Start)

Hälsa och motionsremont är ett personal training program för dig som behöver mera personligt stöd och en motivator, eller ett längre rehabiliteringsprogram. Paketet är också anpassat för dig som har t.ex. nack- och ryggont vilka hindrar dig från att motionera eller hitta en lämplig motionsform. Den passar också för dig som har problem med att träna utan system och program, eller för dig som saknar motivation att börja träna. Tillsammans hittar vi träningsformer som inspirerar dig, och vi får dig att börja motionera regelbundet.

Coachingen fungerar också på distans. Distansträningen är personlig. Du behöver bara en telefon, pad eller dator, och såklart nätuppkoppling för att kunna träna hemma. Coachingen sker på Zoom.

 

Innehåll

 • 8 timmar personliga träffar/träning
 • konditionsprogram med uppdateringar
 • kontakt enligt överenskommelse
 • muskel- och rörlighets test enligt behov och önskemål
 •  konditionsprogram med kontinuerliga uppdateringar
 • ergonomiförbättring i hemmet/jobb

 

Träningsmiljö

T.ex. hemma hos dig, ute i naturen, konditionssal, simhall o.s.v.

 

Pris

696 € / 3 mån. eller 6 mån. period
I priset ingår moms.
Betalningssätt: faktura, Smartum eller e-passi.

 

Så här tränar vi

I paketet Hälsa & Motion träffas vi oftare och du får stöd för en längre tid så att du kommer igång med motionen. Du har kanske en skada eller andra utmaningar som kräver kontroll i rörelsen och att dosen av motion är optimal. Vi tränar tillsammans så att du utvecklas. Du behöver kanske flera olika rehabiliteringsprogram. Jag stöder din hälsa och ditt välmående ur ett helhetsperspektiv.

Ta kontakt

  APT logo
  Smartum
  epassi logo