personal trainer paket

BUSINESS VIP konditionspaket

Motionera och var framgångsrik!

Mångsidig motion inverkar fördelaktig på ditt arbetsliv. Men hur lyckas det i praktiken när arbetsveckorna är fulla av möten, arbetsresor och kalendern skriker rött hela tiden? Min rekommendation är Business VIP konditionspaketet och du lär dig motionera även under jäktiga arbetsveckor.

Du behöver en personal trainer som ser till att du får tillräckligt med både träning och vila. Min uppgift som PT är att hitta nya lösningar och synsätt på hur vi kan infoga motion i din vardag. Jag sparrar dig att träna och samtidigt ser jag till att pusslets alla bitar – mängden motion, sömn och återhämtning – är i balans. Både ditt arbetsliv och du är mer framgångsrika när du orkar bättre och hålls frisk.

Motion kan utövas på många olika sätt och konditionsträningen kan lätt införlivas i vardagen. Våra Personal trainer möten kan vi även behändigt hålla på distans. Därtill är jag som din konditionstränare lika nära som ett chatt meddelande.

Varje fysisk aktivitet förbättrar din arbetsförmåga, din koncentrationsförmåga och ditt ork. Det hjälper dig också att kontrollera stressnivån och lindrar även eventuella sömnproblem. Ta kontakt så diskuterar vi mera!

 

BUSINESS VIP motionspaketets innehåll

  • 12 gånger x 30 minuter på distans eller 6 x 1 h personliga träffar, eller en blandning av dessa. Vi träffas på distans ifall inte verkliga träffar lyckas.
  • konditions- och återhämtningsprogram, som enligt behov uppdateras
  • personligt Chat-stöd

 

Träningsställen

Till exempel på din arbetsplats, under arbetsresor, hemma hos dig, ute i naturen, på gymmet, i simhallen o.s.v. Distansträffarna på Zoom eller Teams.

 

Pris

6 timmar = 690€
Hinta sis. alv.
Betalning: faktura, Smartum eller e-passi

Så här tränar vi

Vi utgår ifrån din situation och bygger enligt din livssituation en trygg livsförändring mot hälsosammare kostvanor (inte galna dietprogram) kombinerat med motion i vardagen. Jag ger råd för att du skall hitta motionen och hälsosam mat.

Vi planerar in motionsformer, hur mycket belastning och hur ofta du ska motionera. Tillsammans förändrar vi långsamt dina matvanor så att förändringen blir permanent. Jag stöder och motiverar dig så att du uppnår dina mål. Genom rätta val så hittar du också energi att motionera och äta regelbundet. Vi tränar tillsammans och kanske prövar vi på en ny gren. Du får ett eget träningsprogram för den miljö där du känner dig motiverad att träna.

Ta kontakt

    APT logo
    Smartum
    epassi logo