Personal trainer paket

Motionera och var framgångsrik!

Behöver du en PT? Som din personal trainer kan vi träna hemma hos dig, i simhallen, ute i naturen eller i konditionssalen.
Vi bygger tillsammans upp ett paket som passar dig också i vardagen. Mitt verksamhetsområde finns i huvudsak i Borgå, Helsingfors, Lovisa och Sibbo.

Ditt välmående är viktigast - här några exempel på PT-paket som jag erbjuder!

1. Startpaketet
2. Startpaketet plus
3. Hälsa och motion
4. Selfcare Ergo avslappning på distans
5. Kvinnor 50+ motionspaket
6. Business VIP konditionspaket

 

APT logo
Smartum
epassi logo

Min utbildning

Sedan 2000 har jag jobbat med olika former av träning & välmående. Jag är utbildad Fysioterapeut (YAMK) och idrottsinstruktör (AMK) specialgymnastik. Dessutom är jag Auktoriserad PT (Auktoriserad personal Trainer), Pilates och Yoga ledare för att nämna några av mina många utbildningar. Det jag lära ut, har jag studerat både i teori och i praktiken. Jag uppdaterar mig kontinuerligt med specialkurser och andra studier. Jag njuter av att vara allmänt aktiv inom branschen och samarbetar också med andra.

Jag eftersträvar till hög kvalitet i arbetet. Jag jobbar professionellt emedan jag har en lång och bred kunskap inom området hälsofrämjande.

Jag vill stöda dig att hitta glädje i rörelsen, bygga upp hälsokonditionen eller träna för ett lopp. Allt det här gör vi som ett gemensamt projekt. Jag njuter av att se dig må bra, andas och nå dina mål. Vi kan träna hemma hos dig, i simhallen, ute i naturen eller i konditionssalen, för mig är ditt välmående viktigt.

Jag ser framemot att höra från dig, så kan vi diskutera vidare hur jag kan hjälpa just dig.